Vinkit oikeaoppiseen kalankäsittelyyn

Kalan käsittelyn kurssit yrityksille

Herkullinen kala-ateria syntyy osaavissa käsissä. Suomen Osteriakatemia Oy järjestää yrityksille räätälöityjä kursseja, joissa harjoitellaan kalankäsittelyn perustekniikoita. Tarjoamme uusia ideoita erilaisten kalaruokien valmistamiseen, joten voit herkutella kalalla jatkossa entistä monipuolisemmin.

Kurssilla opitaan muun muassa kalan käsittelyä, leikkaustekniikoita sekä lämmön hallintaa. Esimerkiksi kalojen suomustaminen, suolistaminen, puhkominen, nylkeminen sekä fileoiminen nahattomaksi ja ruodottamaksi tulevat tutuiksi. Valmistamme herkullisen kala-aterian hyödyntämällä erilaisia kypsennysmenetelmiä.

Kalaruoat haltuun hyvässä seurassa

Yhdessä opettelu on hauskaa ja antoisaa, mikä parantaa työyhteisön yhteishenkeä. Laadimme kalankäsittelyn kurssin sisällön asiakaslähtöisesti, joten voimme yhdessä katsoa juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!