Taidatko osterien avauksen?

Räätälöidyt kurssit yrityksille

Osterin avaus vaatii taitoa, ei voimaa. Jos osteriveitsi on vieras väline ja avaus aiheuttaa päänvaivaa, kannattaa osallistua ammattilaisen oppiin. Suomen Osteriakatemia Oy järjestää yrityksille räätälöityjä koulutuksia, joissa tutustutaan osterin avauksen saloihin.

Osteriveitsen käyttö tutuksi

Osterien avaaminen on taitolaji, jossa laadukas osteriveitsi on keskeisessä roolissa. Osteri aukeaa ilman voimaa, jolloin vältetään kuorenpalojen kulkeutuminen osterin sisään. Avauksen jälkeen tarkistetaan ja haistetaan osterin kunto – tuore osteri tuoksuu merelle. Osterit avataan juuri ennen tarjoilua, yleensä 1–10 kappaletta henkeä kohden.

Osterit tarjoiluvalmiiksi

Osterit voi nauttia sellaisenaan mutta maustaminen tuo ostereihin lisää makua. Esimerkiksi sitruuna, vinaigrete, tabasco, mustapippuri ja etikka sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Ostereita ei niellä kokonaisena, vaan niitä pureskellaan ja niiden makua maistellaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!